FUSTAN ME LIDHJE Detaje

 

Ngjyrë mustarde - 7385/114

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra të fryra. Bel elastik me lidhje anësore. Astar i brendshëm. Mbërthesë mbapa me të çarë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: LenzingTM Modal.
Kjo fibër është marrë nga pyje lokale të çertifikuara dhe prodhimi i saj është akredituar nga EU Ecolabel, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin dhe të mbrojmë biodiversitetin.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME LIDHJE të Zara-s