FUSTAN ME KOPSA ME XHEPA Detaje

 

Deve e hapur - 8342/116

Fustan me jakë V dhe mëngë të shkurtra me finiturë të përthyer. Xhepa në pjesën e përparme të mëdhenj. Detaje me pala në kraharor. Mbyllje e përparme me kopsa dhe rrip nga e njëjta pëlhurë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: TENCEL™ Lyocell.
TENCEL™ vjen nga druri i pyjeve të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme që garanton ripyllëzimin e tyre dhe prodhohet në një cikël të mbyllur që respekton përdorimin e ujit dhe mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME KOPSA ME XHEPA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME KOPSA ME XHEPA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME KOPSA ME XHEPA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME KOPSA ME XHEPA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME KOPSA ME XHEPA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME KOPSA ME XHEPA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME KOPSA ME XHEPA të Zara-s