FUSTAN ME KONTRAST Detaje

 

Kafe - 0962/337

Fustan me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Detaje me pëlhurë të kombinuar në bel me lidhje të rregullueshme.JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME KONTRAST të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME KONTRAST të Zara-s