FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË Detaje

 

E gjelbër e çelur - 2583/338

Fustan treçerekësh me jakë V dhe tiranda të holla. Detaje llastiku mbrapa. Astar i brendshëm. Mbërthesë në pjesën e pasme me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN ME FINITURË SATENI I PRERË të Zara-s