FUSTAN ME EFEKT TË ZBARDHUR Detaje

 

Vjollcë - 0085/312

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Pjesa e poshtme me pëlhurë të kombinuar me një ngjyrë.

Për shkak të procesit të ngjyrosjes, stampimi në secilën bluzë është unik dhe mund të paraqesë ndryshime kundrejt asaj që tregon në fotografia.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME EFEKT TË ZBARDHUR të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME EFEKT TË ZBARDHUR të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME EFEKT TË ZBARDHUR të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME EFEKT TË ZBARDHUR të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME EFEKT TË ZBARDHUR të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME EFEKT TË ZBARDHUR të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME EFEKT TË ZBARDHUR të Zara-s