FUSTAN ME DANTELLA Detaje

 

E zezë - 5584/422

Fustan i derdhur me jakë V dhe rripa të hollë të rregullueshëm me lidhje.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN ME DANTELLA të Zara-s