FUSTAN KOMBINIM ME QËNDISJE

Fustan me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbërthim me kopsa në shpinë. Detaj me valëzim në bel. Motive me qëndisje.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Krem | 4805/621

1.990 ALL

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë