FUSTAN IMITIM LËKURE Detaje

 

Kaki e çelët - 9815/100

Fustan i shkurtër me jakë V dhe mëngë të gjata me mansheta me pala. Xhepat anësore të fshehura nën tegel. Detaj rrip me tokëz të vershur me të njëjtën pëlhurë. Mbyllje në pjesën e sipërme me kopsa të veshura.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN IMITIM LËKURE të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN IMITIM LËKURE të Zara-s