FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA Detaje

 

unike - 8342/107

Fustan i shkurtër me jakë V dhe mëngë nën bërryl të gufuara. Detaje me flutura. Astar i brendshëm. Mbërthesë mbapa me të çarë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN I STAMPUAR ME FLUTURA të Zara-s