FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR Detaje

 

E kaltër - 2609/670

Fustan i shkurtër me dekolte V dhe rripa të hollë të rregullueshëm. Detaje të derdhura të rregullueshme me lidhje përpara. Mbërthesë në pjesën e pasme me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s