FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR Detaje

 

unike - 2122/618

Fustan i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të gufuara në sup. Detaje me flutura dhe të derdhura poshtë. Mbërthesë mbrapa me të çarë,zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN I STAMPUAR I DERDHUR të Zara-s