FUSTAN I KOMBINUAR ME VËLLIM Detaje

 

E zezë - 5644/318

Fustan i gjatë me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Pjesa e poshtme me pëlhurë me një ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 65% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME VËLLIM të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME VËLLIM të Zara-s