FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA Detaje

 

Bezhë - 4424/313

Fustan me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Detaje me flutura kombinuar me një ngjyrë.


JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s