FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA Detaje

 

E zezë - 0264/315

Fustan treçereksh me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Detaj pale kombinuar me një ngjyrë me flutura.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I KOMBINUAR ME PALA të Zara-s