FUSTAN I DERDHUR ME PALA Detaje

 

E kaltër e hapur - 7521/108

Fustan i derdhur me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata të gjera të rregullueshme me lidhëse. Detaj pëlhure e derdhur. Astar i brendshëm. Mbërthesë mbapa me të çarë dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN I DERDHUR ME PALA të Zara-s