FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK Detaje

 

E zezë - 6929/015

Fustan i shkurtër me jakë V dhe mëngë të shkurtra. Detaj me llastiqeve në bel. Mbyllje në pjesën e përparme me kopsa të fshehura me kapak.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: Lyocel më i qëndrueshëm.
Lyocell më i qëndrueshëm prodhohet në një cikël të mbyllur që respekton përdorimin e ujit dhe mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN I DERDHUR ME LLASTIK të Zara-s