FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI Detaje

 

Rozë e mesme - 8342/120

Fustan i shkurtër me jakë V dhe me mëngë të gjata me finiturë elastike. Detaje të derdhura të rregullueshme me lidhje përpara.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: TENCEL™ Lyocell.
TENCEL™ vjen nga druri i pyjeve të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme që garanton ripyllëzimin e tyre dhe prodhohet në një cikël të mbyllur që respekton përdorimin e ujit dhe mjedisin.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 2 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 3 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 4 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 5 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 6 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 7 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 8 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s
Pamje 9 nga FUSTAN I DERDHUR FINITURË SATENI të Zara-s