FUND TREÇEREKËSH XHINS Detaje

 

E kaltër - 8197/099

Fund treçerekësh me bel të lartë dhe pesë xhepa. Efekt të zbardhura. Prerje me të çarë përpara. Mbërthesë në pjesën e përparme me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s
Pamje 2 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s
Pamje 3 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s
Pamje 4 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s
Pamje 5 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s
Pamje 6 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s
Pamje 7 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s
Pamje 8 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s
Pamje 9 nga FUND TREÇEREKËSH XHINS të Zara-s