FUND MINI ME XHEPA Detaje

 

Ngjyrë rëre - 5427/151

Fund i shkurtër me bel elastik mbrapa. Xhepa përpara. Detaje me pensa me aplikim dhe kopsa të rreme. Mbyllje përpara me zinxhir dhe perçinë.

GJATËSIA E MODELIT:177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND MINI ME XHEPA të Zara-s
Pamje 2 nga FUND MINI ME XHEPA të Zara-s
Pamje 3 nga FUND MINI ME XHEPA të Zara-s
Pamje 4 nga FUND MINI ME XHEPA të Zara-s
Pamje 5 nga FUND MINI ME XHEPA të Zara-s
Pamje 6 nga FUND MINI ME XHEPA të Zara-s
Pamje 7 nga FUND MINI ME XHEPA të Zara-s