FUND MINI I STAMPUAR Detaje

 

E kaltër - 3067/150

Minifund me bel të lartë. Detaje të rrudhura anësore. Palë me flutura në fund. Mbërthesë në pjesën e pasme me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 65% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND MINI I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 2 nga FUND MINI I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 3 nga FUND MINI I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 4 nga FUND MINI I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 5 nga FUND MINI I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 6 nga FUND MINI I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 7 nga FUND MINI I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 8 nga FUND MINI I STAMPUAR të Zara-s