FUND MINI DEMIN Detaje

 

E kaltër e thellë - 9123/092

Fund xhins me bel të lartë dhe pesë xhepa. Palë me finiturë pa tegel. Mbyllje përpara me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 2 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 3 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 4 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 5 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 6 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 7 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 8 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s