FUND MINI DEMIN Detaje

 

E zezë - 8197/281

Fund denim me bel të lartë dhe pesë xhepa. Mbyllje e përparme me zinxhir dhe kopsë metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 2 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 3 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 4 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 5 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 6 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s
Pamje 7 nga FUND MINI DEMIN të Zara-s