FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI Detaje

 

E bardhë/E zezë - 4661/158

Fund treçerekësh me bel të lartë me mes elastik. Finiturë e çarë përpara.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s
Pamje 2 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s
Pamje 3 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s
Pamje 4 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s
Pamje 5 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s
Pamje 6 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s
Pamje 7 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s
Pamje 8 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s
Pamje 9 nga FUND ME STAMPIM LËKURE GJARPRI të Zara-s