FUND ME PIKA Detaje

 

E bardhë/E zezë - 4661/156

Fund treçereksh me bel të lartë me mes elastik. Detaje të kopsave fallco të veshura me copë përpara. Finiturë me çarje përpara. Mbërthesë anësore me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 2 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 3 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 4 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 5 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 6 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 7 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 8 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 9 nga FUND ME PIKA të Zara-s
Pamje 10 nga FUND ME PIKA të Zara-s