FUND I DERDHUR Detaje

 

Lejla - 0264/166

Fund me bel të lartë me zinxhir anësor të fshehur në tegel. Detaj me pala.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga FUND I DERDHUR të Zara-s
Pamje 2 nga FUND I DERDHUR të Zara-s
Pamje 3 nga FUND I DERDHUR të Zara-s
Pamje 4 nga FUND I DERDHUR të Zara-s
Pamje 5 nga FUND I DERDHUR të Zara-s