Biker

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Xhinse Motoristi 'Biker' për Burra

Xhinset motoriste 'Biker' për Burra ndërthurin zbrazëtinë në mes të dukjes rebele dhe të relaksuar. Silueta e inspiruar nga motoçikleta është klasike në stil. Koleksioni jonë i xhinseve vjen me detale origjinale zinxhirësh që shtojnë atraktivitet. Në ngjyrë të zezë apo blu, xhinset motoriste 'biker' ofrojnë alternativë me plot stil të xhinseve të përditshme.

MUND T’JU INTERESOJË