Xhaketa Rozë


  • Xhaketa rozë për femra që adhurojnë ngjyrat

    Prej kamoshit të skuqur 'blush' deri te koralja, koleksioni jonë i ri online i xhaketave rozë për femra përvetëson nga trendet kryesore të ngjyrave të të gjitha sezonave. Për efekt të guximshëm në dhomën e takimeve provoni kostume rozë me xhaketë dhe pantallona të koordinuara. Nëse jeni duke kërkuar diçka më të thjeshtë, atëherë një xhup me kapuç gëzofi dhe me rrip në ngjyrë rozë të zbehur do të kombinohej me çdo gjë në gardërobën tuaj.
  • XHUP ME MBUSHJE WATER REPELLENT
    XHUP ME MBUSHJE WATER REPELLENT

MUND T’JU INTERESOJË