Camel

  • Pallto kamel që nuk dalin nga moda për femra

    Pallto kamel është klasike në modë dhe pavarësisht se a e pëlqeni stilin me rrip apo stilin ushtarak të palltos llogore ngjyrë bezhi, ju do të gjeni opsionin e përsosur në koleksionin tonë të ri sezonal. Gjeni pallto të mprehtë treçerekëshe që të kompletoj dukjen tuaj për zyrë ose gjeni pallto të leshta cilësore e më të gjera 'oversize' për t’u mbështjellur e për të ruajtur nxehtësinë.
  • PALLTO JAKË XHAKETE
    PALLTO JAKË XHAKETE

MUND T’JU INTERESOJË