Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Pallto Gëzofi me Kapuç"bëjnë pjesë 2 produktet në vazhdim

  • XHUP ME KAPUÇ
  • Pallto me kapuç për femra për çfarëdo moti

    Pallto me kapuç është esenciale për gardërobë që t’a veshni gjatë gjithë vitit. Prej palltove me kapuç nga leshi artificial deri te xhaketat e fryera jashtëzakonisht praktike si dhe xhupat me kapuç gëzofi, koleksioni jonë i ri ka llojllojshmëri të pafundme të veshjeve të sipërme. Po kërkoni xhaketë me kapuç të përshtatshme për t'a veshur në evente pune apo mbi fustane festive? Provoni një pallto të leshtë e të zezë esenciale e cila duket shkëlqyeshëm në çfarëdo rrethane.
  • PALLTO ME MBUSHJE ME FIBËR SORONA ® DUPONT
    PALLTO ME MBUSHJE ME FIBËR SORONA ® DUPONT