Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Faux fur"bëjnë pjesë 3 produktet në vazhdim

  • TRIKO ME MATERIAL TË BUTË ME KOPSA
  • TRIKO ME MATERIAL TË BUTË ME KOPSA
  • Pallto me lesh artifical për sezonën e re

    Koleksioni jonë i ri i veshjeve të sipërme nga leshi artificial përfshinë xhaketa veluri në ngjyra të llojllojshme, xhaketa argëtuese push ‘bomber’ dhe pallto të shumta pellushi. Nëse jeni duke kërkuar diçka me lesh më të shkurtër, shiqoni edicionin tonë të palltove të zeza dhe xhupave me kapuç gëzofi ku mund t'i gjeni klasikët me pak lesh në kapuç apo jakë.
  • TRIKO ME MATERIAL TË BUTË ME KOPSA
    TRIKO ME MATERIAL TË BUTË ME KOPSA