Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Jumpsuit-e të shkurtra"bëjnë pjesë 3 produktet në vazhdim

  • KOMINOSHE ME PIKA TË SHKURTËRA
  • Kombinizone të shkurtëra për femra që mund t'i vishni në çdo sezonë

    Kombinizonet e shkurtëra vijnë në forma të reja për sezonën e re. Zgjedhni kominoshe të shkurtëra e me rrudhosje për dukje të këndshme në mbrëmje gjatë pushimeve të ardhshme ose qëndroni te stili klasik me kominoshe prej xhinsi për shetitje ditore. Dantella e zezë, kominoshet që mbështillen dhe lidhen në mes nga materiali saten në ngjyra xhevahirësh apo kombinizonet e shkurtëra nga kadifeja e pasur të cilat gjithashtu mund t'i vishni kur moti ftohet; ua shtoni vetëm getat dhe taket për një veshje festive më ndryshe.
  • KOMINOSHE DOPIO KOPSA
    KOMINOSHE DOPIO KOPSA
  • KOMINOSHE RRJETË ME CËRKA FLUTURA