Pamja

Sandale

Relaksoni stilin tuaj përmes sandaleve pishine për femra

Ndoshta është dhe silueta e sandaleve të sheshta më të thjeshta, sandalet pishine janë ri-imagjinuar me materiale të reja dhe me zbukurime të pasura për këtë sezonë. Zbuloni këpucë pishine që bien në sy dhe sandale me një shirit për mbrëmje në koleksionin online të ri të punuar nga goma ose lëkura. Shiriti-kryq, astari i fryer dhe shollët e dendura janë disa prej detaleve më efektive në trend.