Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Katrore"bëjnë pjesë 2 produktet në vazhdim

  • KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA
    KËMISHË ME VIJA ME FLUTURA
  • Këmisha me kuadrato në trend për femra

    Pavarësisht se a jeni duke kërkuar këmishë me kuadrato dhe të gjerë 'oversized' apo bluzë popline të stampuar me kuadrato, ne koleksionin tonë të ri këtë sezonë ka shume stile të reja të këmishave për t'i provuar. Çelsi është që të luani me shkallën; zgjedhni kuadrato të vogla mikro për qasje më të lehtë apo gjeni këmishë stofi skocez (tartan) madhor për qasje më të guximshme në trend.
  • KËMISHË E KOMBINUAR ME KUADRATA