Çanta prej rafias

 • Çanta shportë dhe kashte për femra

  Çanta kashtë që bie në sy është pjesë mode që duhet pasur. Materiali i kashtës natyrale dhe shportës është zbukuruar me detale të qepjes së papërpunuar, xhixhave dhe ngjyrave bllok për dukje më eklektike boheme. Gjeni në koleksionin tonë të ri online aksesorët e përsosur që do t'i merrni me vete në pushimet tuaja ekzotike.
 • ÇANTË SHPORTË ME NDËRTHURJE E METALIZUAR
  ÇANTË SHPORTË ME NDËRTHURJE E METALIZUAR
  40% OFF / +1 NGJYRË
  ÇANTË SHPORTË ME NDËRTHURJE E METALIZUAR
  3.490 ALL1.990 ALL

MUND T’JU INTERESOJË