CROPPED JACKET WITH POCKETS Detaje

 

E gjelbër/E kaltër - 5575/200

Collared jacket with long sleeves. Featuring front patch pockets with flaps and button fastening at the front.

HEIGHT OF MODEL: 177 cm. / 69.6″

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga CROPPED JACKET WITH POCKETS të Zara-s
Pamje 2 nga CROPPED JACKET WITH POCKETS të Zara-s
Pamje 3 nga CROPPED JACKET WITH POCKETS të Zara-s
Pamje 4 nga CROPPED JACKET WITH POCKETS të Zara-s
Pamje 5 nga CROPPED JACKET WITH POCKETS të Zara-s
Pamje 6 nga CROPPED JACKET WITH POCKETS të Zara-s
Pamje 7 nga CROPPED JACKET WITH POCKETS të Zara-s
Pamje 8 nga CROPPED JACKET WITH POCKETS të Zara-s