CROPPED DENIM JACKET Detaje

 

E kaltër - 5252/029

Cropped jacket with a shirt collar and long sleeves. Featuring front patch pockets with flaps, a frayed hem and metal button fastening in the front.

HEIGHT OF MODEL: 177 cm. / 5′ 9″

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga CROPPED DENIM JACKET të Zara-s
Pamje 2 nga CROPPED DENIM JACKET të Zara-s
Pamje 3 nga CROPPED DENIM JACKET të Zara-s
Pamje 4 nga CROPPED DENIM JACKET të Zara-s
Pamje 5 nga CROPPED DENIM JACKET të Zara-s
Pamje 6 nga CROPPED DENIM JACKET të Zara-s
Pamje 7 nga CROPPED DENIM JACKET të Zara-s