BODY PUPLIN I STAMPUAR Detaje

 

unike - 2280/420

Body me jakë V dhe mëngë të shkurtra të gufuara. Detaje me flutura kombinuar me një ngjyrë. Mbërthesë poshtë me kopsa me buton dhee zinxhir mbrapa fshehur në tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BODY PUPLIN I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 2 nga BODY PUPLIN I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 3 nga BODY PUPLIN I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 4 nga BODY PUPLIN I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 5 nga BODY PUPLIN I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 6 nga BODY PUPLIN I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 7 nga BODY PUPLIN I STAMPUAR të Zara-s
Pamje 8 nga BODY PUPLIN I STAMPUAR të Zara-s