BLUZË TRUPORE ME QËNDISJE ZVICERANE ME LULE

Bluzë tip trupore me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra me finiturë me flutura. Mbërthim me kopsa me sustë poshtë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

E kaltër e hapur | 0485/535

1.590 ALL

Zgjidh masën

  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë