BLUZË TUTASH E SHKURTËR Detaje

 

E kaltër - 0264/328

Bluzë tutash e shkurtër me jakë të rrumbullakët me mëngë të gjata. Palë me finiturë pa tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË TUTASH E SHKURTËR të Zara-s