BLUZË STIL RURAL ME NYJË Detaje

 

Ngjyrë natyrale - 2629/063

Bluzë e konfeksionuar me pëlhurë me përzierje lino me dekolte V dh mëngë të gjera nën bërryl me finiturë elastike. Detaje me nyjë përpara.


JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË STIL RURAL ME NYJË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË STIL RURAL ME NYJË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË STIL RURAL ME NYJË të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË STIL RURAL ME NYJË të Zara-s