BLUZË PUPLIN ME VOLUM Detaje

 

E gjelbër - 6929/009

Bluzë e shkurtër me shpatulla te hapura dhe mëngë të shkurtëra të gufuara. Detaje të copes lloj hoje bletësh dhe flutura. Detaje të pëlhurës lloj hoje bletësh dhe flutura.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s