BLUZË PUPLIN ME VIJA Detaje

 

E kuqe/e bardhë - 2695/442

Bluzë e shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Pjesa e poshtme e rregullueshme me lidhje. Mbyllje mbrapa me lidhje.JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË PUPLIN ME VIJA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË PUPLIN ME VIJA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË PUPLIN ME VIJA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË PUPLIN ME VIJA të Zara-s