BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION Detaje

 

I bardhë - 0962/333

Bluzë e gjerë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra.

WHITE T-SHIRTS for DENIM collection.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË PRERJE E GJERË WHITE COLLECTION të Zara-s