BLUZË PA MËNGË Detaje

 

E bardhë/E zezë - 4424/316

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË PA MËNGË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË PA MËNGË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË PA MËNGË të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË PA MËNGË të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË PA MËNGË të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË PA MËNGË të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË PA MËNGË të Zara-s