BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN Detaje

 

kuqe/blu marinari - 2416/014

Komplet dy në një:

Këmishë me jakë V dopiopetë dhe mëngë nën bërryl. Mbyllje dopiopetë anësore me lidhëSE.

-Kanatiere e shkurtër me dekolte V dhe rripa të hollë të rregullueshëm. Detaj me plise.. Elastike në pjesën e pasme.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 10 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 11 nga BLUZË ME VIJA + BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s