BLUZË ME STAMPIM Detaje

 

Rozë lule vathi - 2593/658

Bluzë e shkurtër me jakë V dhe mëngë të shkurtëra të gufuara me finiturë eslastike. Detaje me fjongo përpara. Pëlhure tip hoje blete mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME STAMPIM të Zara-s