BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA Detaje

 

I bardhë - 5580/401

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaje të stampimit përpara kombinuar me kontrast.

GJATËSI MODELI: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME STAMPIM ME FLUTURA të Zara-s