BLUZË ME STAMPË DEKORUESE TÀPIES ©

Bluzë e gjerë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata me kombinim me kontrast. Aplikim me stampë dekoruese të përparme që riprodhon veprën e Antoni Tàpies, Cadira, 1991 © Fundació Antoni Tàpies /VEGAP, 2020.

3.490 ALL

Ngjyra Bezhë | 0722/405

Zgjidh masën

  • S
  • M
  • L
  • XL
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë