BLUZË ME SHKRIM PËRPARA Detaje

 

Rozë - 5643/407

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Detaj me tekst përpara të kombinuar me kontrast.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for water: Këto veshje janë prodhuar duke përdorur teknologji që reduktojnë konsumin e ujit në proceset e ngjyrosjes.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË ME SHKRIM PËRPARA të Zara-s