BLUZË ME RRUDHA Detaje

 

Gri - 7901/866

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Tegel me finiturë me pala të rrudhura.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME RRUDHA të Zara-s